Verkkokaupan toimitusehdot

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat ovat euroissa ja ne sisältävät 24 %:n suuruisen arvonlisäveron. Hinnat ovat voimassa ainoastaan verkkokaupastamme tehdyissä tilauksissa. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Toimituskulut

Toimituskulut sisältävät toimitus- ja pakkauskulut. Tarkat toimituskulut näet tilausvahvistuksesta.

Toimitusaika

Toimitusaika verkkokaupan tuotteille on keskimäärin 2 – 14 arkipäivää. Mikäli tilatun tuotteen toimitusaika on keskimääräistä pidempi ilmoitamme siitä asiakkaalle sähköpostitse. 

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet mm. tilaamasi tuotteet, niiden hinnat, lähetyskulut ja laskun  loppusumman.

Maksaminen

Yksityishenkilöt:

        Pankkipainikkeilla

  • Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla. Maksun saajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy. Välitämme maksusi verkkokauppiaalle.

        Luottokorteilla

  • Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eikä Checkout Finland Oy:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut.. 

    Verkkokauppa käyttää Checkout maksunvälityspalvelua korttimaksuissa. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n (2196606-6) välille. Checkout Finland Oy vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle

         Ennakkomaksu

  • Tekemästäsi tilauksesta lähetetämme sinulle laskun sähköpostiisi. Kun lasku on maksettu postitamme tilaamasi tuotteet sinulle 1-14 päivän kuluessa. Mikäli laskua ei makseta eräpäivään mennessä, katsomme että tilaus on peruttu.

 

Yritykset ja yhteisöt:

  • Lasku. Sopimuksen mukaan.
  • Paperilasku
  • e-lasku

Vaihto- ja palautusoikeus

Kuluttaja asiakkaalla on Suomen Kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus paketin vastaanottohetkestä alkaen. Palautusoikeus ei koske henkilökohtaisesti valmistettuja ( kuten asiakkaan omilla mitoilla tai merkeillä painettuja ja brodeerattuja) tuotteita. Tuote tulee pakata alkuperäiseen pakkaukseensa ja sen tulee olla käyttämätön ja myyntikuntoinen, jotta tuotteen hinta voidaan hyvittää. Palautuksesta ja vaihdosta on AINA sovittava etukäteen. Tuotteen palautuspakettiin tulee liittää kopio laskusta tai lähetyslistasta. Asiakkaan nimi, osoite ja puhelinnumero sekä pankkitilinumero johon maksu palautetaan. Yksityisasiakkaat voivat palauttaa tai vaihtaa tuotteet veloituksetta yhden kerran postin asiakaspalautuksena. Yritysasiakkaat ovat velvollisia palauttamaan ja vaihtamaan tilatut tuotteet omalla kustannuksellaan, tai sopimuksen mukaan.

Omistusoikeus

Omistusoikeus kaupan kohteeseen kuuluu myyjälle, kunnes koko kauppasumma on maksettu.

Tietosuojakäytäntö

Tilauksen tiedot Tilauksen Paraisten BB-fashion Oy yhteydessä, sinun pitää syöttää henkilötietoja kuten henkilötunnus tai yrityksen y-tunnus, nimi, osoite, sähköposti ja puhelinnumero. Tilauksen yhteydessä suostut myös siihen, että tallennamme ja käytämme tietojasi tilaukseen liittyen. Jaetaanko tietoja kolmansille osapuolille? Tietosi jaetaan Visma Spcs:n kanssa sopimuksen mukaisesti. Olemme tehneet tietojenkäsittelysopimuksen heidän kanssaan. Henkilökohtaiset tiedot jaetaan kolmansien osapuolten kanssa vain niissä tilanteissa, kun valittu maksutapa edellyttää että lähetämme näitä tietoja. Henkilötietoja ei myydä kolmansille osapuolille Mitä tietoja on tallennettu ja kuinka kauan? Tallennamme asiaankuuluvat tiedot Suomen kirjanpito säädösten mukaisesti niin kauan kuin sitä vaaditaan. IP-osoitteesi tallennetaan myös petosten estämiseksi. Pääsy tallennettuihin tietoihin GDPR:n mukaisesti sinulla on oikeus tietää mitä tietoja sinusta on tallennettuna. Sinulla on myös oikeus pyytää tietojen korjaamista. Saadaksesi lisätietoja, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä info@bb-fashion.fi tai 02-4583070. Henkilötietojan hallinnonti Jos sinusta tuntuu, ettemme millään tavoin noudata henkilötietojen käsittelyn vaatimuksia, voit myös ottaa yhteyttä Suomen Tietosuojaviranomaisiin.